دنبال خونه گشتن ادامه دارد و بسیار کار سختیست . 

یه خونه دیده بودم که به نظر قشنگ میومد شنبه صبح رفتیم برا دیدن . جاش خوب بود . توشم همینطور . چند نفر دیگه هم داشتن میدیدن خونه رو . من همینجور داشتم با آقا بحث میکردم که این خونه تو این منطقه ی خوب چرا قیمتش کمتر از معموله ؟ و در حیل سوال و جواب داشتیم دنبال فرفروک میدویدیم که گوفی به یک دست و په پا پیگ به دست دیگر ازاینور خونه ی خالی شلنگ تخته مینداخت به اونورش . یهو دیدم یه خانومی داره آروم اشاره به سقف میکنه . سر بلند کردم و دیدم بعله دو سه تا ترک باحال روس سقف. از بنگاهیه که پرسیدیم گفت آب بارونه و یه تعمیر جزئی میخواد . میتونین بنا بیارین ببینه تخمین بزنه هزینه ش چقدره . و ازین حرفا . 

یه ربع بعدش خونه ی دومی رو دیدیم . باز هم همون گروه های سابق ! به خانومه میگم اگه اشاره نکرده بودین من اصلا متوجه سقف نبودم . خندید و گفت ما همراه دخترم هستیم اونا دارن دنبال خونه میگردن ، نگران نباش دختر من هم متوجهش نشده بود .( فکر میکنم مواد اولیه ی مامان های همه ی دنیا یه چیز بوده ).

خونه ی سومی نو ساز بود و به اندازه ، ولی حیاطش خیلی کوچیک . خیلی ها در مقیاس اینجایی که من هستم خیلی کوچیک . بعد از بچگیی که گذشت و ایضا دوره ی مامان بزرگ بابابزرگها - که بیشترشون دیگه یادش به خیر شده ن- آپارتمان نشین شده بودیم تو ایران . اگرم نه ، یه وجب حیاط که فقط یه بچه میتونست توش تو یه دایره ی کوچولو دوچرخه برونه و مامان بچه چارتا گلدون بذاره (اگه اهل حال باشه البته) و رختی پهن کنه . الان انتظارم از حیاط به ظرز خنده داری بالا رفته . حیاط یعنی جایی که یه طرفش سایه بون داره برای منقل و باربکیو و یه دست میز و صندلی و شاید یه میز پینگ پنگ یا بیلیارد ، یه طرفش یه گوش ه دنج داره که یا توش تاب میذارم یا یه تخت سنتی با پشتی و فرش که روش بشینم و کتاب بخونم و چایی بخورم و فرفرک نقاشی کنه ، یه طرفش چند تا درخت بکارم ، یه طرفش بافچه و گلدونام باشه ، یه طرفش محوطه سبزی کاری باشه ، یه طرفش اسباب بازی های فرفرک باشه ، یه طرفش جای دوچرخه سواری ایشون ، یه طرفش .

تازه از دیروز دامنه ی جست و جو رو بزرگتر کردیم و قرار شد تو سه تا محله دنبال خونه باشیم !

تا ببینیم چی پیش میاد .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

shakhsi آموزش نویسندگی خلاق Maria املاک توقف خرید فروش رهن اجاره نفحه (بازاریابی اصولی و برند سازی) نمايندگي کانن نمايندگي نيکون آواز مـــــــــهربانی کلینیک کاشت موی شیرزادگان